Banner Uilhoorn & Fritse
 

J.C. (Conny) Fritse

Arbeidsbureau / HBO P&O / Erasmus Universiteit Rotterdam

Conny Fritse studeerde in 1994 af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Na haar studie HBO P&O werkte zij tijdens haar deeltijdstudie aan de EUR onder andere als vestigingsmanager van het Arbeidsbureau West-Alblasserwaard te Dordrecht, waar zij leiding heeft gegeven aan 18 medewerkers.

 

In haar aansluitende functie als adviseur Personeel & Organisatie bij Arbeidsvoorziening Rijnmond te Rotterdam bestonden haar werkzaamheden onder andere uit het adviseren van de directie ten aanzien van Human Resources Management (HRM)-beleid; het ontwikkelen van HRM-instrumenten en het implementeren daarvan in de organisatie, juridische advisering met betrekking tot aanname en ontslag van medewerkers (arbeidsrecht en ontslagrecht).

 

Advocaat

Vanaf 1997 tot 2005 is zij werkzaam geweest als advocaat bij een middelgroot advocatenkantoor in Dordrecht. Zij heeft zich als advocaat gespecialiseerd in het arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht voor werkgevers, en heeft begin 2006 de specialistische Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA) met succes gevolgd. Conny Fritse is samen met advocaat Mark Uilhoorn oprichtster van Uilhoorn & Fritse Advocaten.

 

Kennisdeling / Deskundigheid

Voor o.a. de emailnieuwsbrief 'e-zine Arbeidsrecht' van HR Praktijk (WEKA Uitgeverij) en ArboRendement levert zij regelmatig bijdragen met actueel commentaar op ontwikkelingen in het arbeidsrecht, het ontslagrecht en het pensioenrecht. Voor HR Praktijk is zij bovendien expert.

 

Specialistenverenigingen

Conny Fritse is o.a. lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), Vereniging Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten (VRAA), Vereniging voor Arbeidsrecht (VVA), en Vereniging voor Pensioenrecht (VvP). Daarnaast is zij ook lid van de Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorginstellingen (NVTZ).

 

Maatschappelijke betrokkenheid

Bovendien is zij maatschappelijk actief o.a. als lid van de Raad van Toezicht van De Wielborgh te Dordrecht.

 

fritse@uilhoorn-fritse.nl Tel.: 078-6392060 Fax: 078-6310673

 

Terug naar Advocaten

  • Gij zult geen zieken ontslaan. Ontslagverzoek wegens ziekte zal voor de rechter geen stand houden.


    Artikel van Conny Fritse in: "ArboRendement" 2012-8

Nieuws »

Blauwe vinkjes op de werkvloer: de reikwijdte van privacy

Een bericht sturen via WhatsApp op het werk is iets...

19-01-2018

Lees meer »

Bagatel delict: meenemen vier plantjes van tuincentrum ontslag op staande voet of persoonlijke omstandigheden?

Een werknemer in dienst op grond van de Wet Sociale Werkvoorzieningen (WSW)...

19-11-2017

Lees meer »

Sinterklaas: 'sexy meisjes' #metoo

Het grootste kinderfeest vindt nog steeds plaats op 5 december. Los van...

10-11-2017

Lees meer »
Bekijk het nieuwsarchief

 

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief